Fradiflex Metalwaterstop

Artikkelen krever kontakt med selger

Fradiflex metalwaterstop leveres med et spesielt klebrig belegg på en eller begge sidene av metallet. Belegget gir ekstremt godt heft mot fersk betong og gir en pålitelig forsegling av støpeskjøter. Skjøting av lengder er enkelt ved bare å overlappe to lengder med 100mm og trykke sammen. Et utvalg av tilbehør inkludert monteringsklipps og skjøtestykke for ekspansjonsfuger er tilgjengelig for enkel og rask installasjon. Den todelte beskyttelsesfilmen på beleggets overflate fjernes hver for seg før hver støpeetappe.

Fradiflex Premium metalwaterstop – med dobbeltsidig belegg

Tilgjengelig med et spesielt klebrig belegg på begge sider kan Fradiflex Premium leveres i ruller eller i rette lengder. Det dobbeltsidige belegget styrker heften mot fersk betong og sørger for ekstra tetting og sikkerhet.

Fradiflex Standard metalwaterstop – med ensidig belegg

Tilgjengelig med et spesielt klebrig belegg på en siden kan Fradiflex Standard leveres i ruller eller i rette lengder, med eller uten integrert feste vinkel. Siden med belegg må alltid vende mot vannkilden.

Fradiflex Standard TW metalwaterstop – med ensidig belegg

Tilgjengelig med et spesielt klebrig belegg, godkjent for bruk i konstruksjoner for drikkevann på én side. Fradiflex Standard TW leveres på rull eller i rette lengder, med eller uten integrert feste vinkel. Siden med belegg må alltid vende mot vannkilden.

Fradiflex – metalwaterstop for tetting av fuger

Fradiflex elementer for kontrollerte fuger gir en uavbrutt forsegling mellom vegger og fundament / dekker. I tillegg er elementene velegnet for bruk i støping av store vegg seksjoner.

Fradiflex – metalwaterstop for tetting av fuger i skallvegger (Conformvegger)

Skallvegg konstruksjoner er et stadig mer populært alternativ til stedstøpte konstruksjoner. Sikker og enkel tetning er også nødvendig for disse strukturene. Handlingsregelen for vanntette konstruksjoner krever at de vertikale fugene i skallvegg elementene må være kontrollerte fuger og ofte med vanntetting.

Fradiflex metalwaterstop for tetting av skallvegger er svært stabile og trenger derfor ikke å være støpt fast på elementene, men de kobles bare til den horisontale forseglingen mellom dekke og vegg. Montering av deIngen ekstra feste metoder er nødvendig. øvre metalwaterstop endene er ikke nødvendig før kort tid før støping ved å bruke gjenbrukbare festevinkler.

Trykk her for ytterligere informasjon!

picture credit © MAX FRANK Group