Injeksjonsslange, type Intec®

Artikkelen krever kontakt med selger

Systemet Intec ® injeksjonslange er den foretrukne tetnings metoden for horisontale og vertikale støpeskjøter. Det gir en sikker, enkel og rask metode for tetting av skjøter. Intec ® injeksjonslange er egnet for tetting ved hjelp av bare injeksjon slangen og for supplerende tetting kun når lekkasjer blir oppdaget. Systemet består av injeksjonslange, injeksjon materiale og nødvendig tilbehør.

Intec ® er meget robust og tøyelig og kan lett legges i hjørner, rundt rør og små utsparinger. Innvendig diameter på 5 mm gir lavt forbruk av injeksjonsmasse (1 liter pr/10m slange).
Systemet er også kjent for sitt store og praktiske tilbehør som gjør arbeidet enkelt og sikkert for bruk på byggeplass. Til injisering kan f. eks. vår injeksjonsmasse som er godkjent av Folkehelsa til bruk i drikkevannsanlegg benyttes.

Intec ® Premium – anbefales hvor det kan bli behov for reinjisering

Intec ® Premium er et godt utprøvd injeksjon slange system for tetting ved hjelp av PUR, EP og akryl masse.Den unike designen Intec ® Premium har, gjør at injeksjon slangen kan rengjøres med en ”skylde” prosess med trykk. Systemet er derfor egnet til flere injeksjoner med både PU og akryl masse. En annen fordel er muligheten til å injisere over lengre lengder enn de fleste andre injeksjonslange systemer. Intec ® Premium har blitt uavhengig testet og sertifisert for flere injeksjoner med PU masse.

Intec ® Standard – anbefales hvor det er behov for kun én injisering

Intec ® Standard er et velprøvd injeksjonslange for tetting ved hjelp av PUR, EP og akryl masse. Intec ® Standard har blitt uavhengig testet og sertifisert for engangs injisering.

Intec ® Cem – anbefales for sementbaserte masser hvor det kan bli behov for reinjisering

Intec ® Cem injeksjonslange brukes i hovedsak til injeksjon av sementbaserte masser, men kan også injiseres med akryl og PU masse. Intec ® Cem brukes i hovedsak til å forsegle tomrommene som kan oppstå under støping. Ytterligere injeksjoner er mulig etter rengjøring av slangen ved hjelp av en vakuum prosess. Intec ® Cem har blitt uavhengig testet og sertifisert for flere injeksjoner.

Trykk her for ytterligere informasjon!

picture credit © MAX FRANK Group