HCJ lastfugesystem

Artikkelen krever kontakt med selger

HCJ lastfugesystem er en serie med flere fugesystem til betonggulv for overføring av skjærkraft i fritt bevegelige fuger som gir kantbeskyttelse og stabilisering.

HCJ Cosinus Slide Joint har størst kapasitet der det stilles strenge krav til støt - og vibrasjonsfri kjøring over forsterkede ekspansjonsfuger i betongindustrigulv.Gir en unik fuge med dobbel glideeffekt for laster og hjul. Det er den velkjente sinusbølgeformen på toppen av gulvet som motvirker vibrasjoner og nøytraliserer hjulstøt. Beste lastoverføringssystemet, ingen begrensing på hvor du plasserer reoler. Redusert gulvtykkelse, samtidig som styrken opprettholdes. Optimal driftseffektivitet. Mindre utgifter i framtiden på forsterkede fuger og betonggulvvedlikehold. Mindre utgifter i framtiden for vedlikehold av lagerutstyr, gaffeltruck, roboter etc. Høy komfort som gaffeltruckoperatør opplever.

HCJ e-Slide Joint ny lastfugesystem for betongindustrigulv med mindre laster. Ikke alle gulv krever høy ytelse med høy presisjon slik somHCJ Cosinus Slide Joint.

HCJ e-Slide Joint er et utviklet lastfugesystem for betongindustrigulv som ikke krever så veldig høy lastoverføring for gulv med tykkelse opp til 200mmHCJ e-Straight Joint lastfugesystem for betongindustrigulv med liten statisk (reol) og dynamisk (kjøring) last Er spesielt egnet for ikke trafikkerte områder der glideeffekten ikke trengs. Gir kontinuerlig lastoverføring med fri bevegelse av gulvet i 2-retninger

HC Mini Omega bruksområder for HC-Mini Omega fugeløsning er spesielt designet for anvendelse i betongindustrigulv til forhøyede dekker, scenegulv, parkering på tak men også i små industrigulv i bygninger og privat hus.

Trykk her for ytterligere informasjon!

picture credit © MAX FRANK Group