Svellebånd, type Cresco

Artikkelen krever kontakt med selger

Cresco ® Svellebånd

Utvalget av Cresco ® svellebånd brukes til å forsegle støpeskjøter, og er spesielt egnet for kompliserte geometrisk utformed fuger.

Cresco® svellebånd legges ved hjelp av spiker eller lim og den kan også skytes. Alle svellebåndene har utmerket resistens mot kjemikalier. En vanntett fuge oppnås når svellebåndet sveller etter at vann kommer inn i fugen.

Cresco® BT bentonit ekspanderende waterstop

Cresco® BT er et natrium bentonitt basert svellebånd som ekspanderer på en kontrollert måte med opp til ca 350% samtidig den opprettholder sin form. Cresco® BT er egnet for bruk i områder med våte og tørre sykluser, og kan brukes under ugunstige værforhold.

Cresco® GR hydrofil ekspanderende waterstop

Cresco® GR er en unikt sammensatt syntetisk gummibasert svellebånd. Det forener de mest ønskede egenskapene for svellebånd i et produkt. Svelleprosessen er forsinket med opp til 3 dager ved kontakt med vann. Total svellekapasitet er kontrollert for å unngå avskalling av betong. Cresco® GR vil beholde formen og ikke bli spylt ut over tid.

Formen på svellebåndet bidrar til økt heft til betongen og øker de vanntettende egenskapene. Det kan brukes til å vanntette enhver betong til betong fuge.

Trykk her for ytterligere informasjon!

picture credit © MAX FRANK Group