Kvalitetssikring av innfestinger og festeelementer

Kvalitetssikring fra valg av innfesting til korrekt montering gir sikre konstruksjoner. Riktig bruk av riktig innfesting eller festeelement er grunnlaget for sikker konstruksjon. For å kunne oppnå dette må du vite nøyaktig hvilke mekaniske egenskaper innfestingen har, og hva det innebærer. Du må også kunne montere den korrekt, slik at sammenføyningen fungerer som tiltenkt.

Kvalitetssikring – dokumentert kvalitet

Når du bestiller innfestinger eller festeelementer fra Nordic Fastening Group, kjøper du dokumentert kvalitet. I vårt tekniske laboratorium kan vi kontrollere at innfestingene vi leverer, oppfyller de tekniske spesifikasjonene i sin produktstandard. I hver leveranse følger det med dokumentasjon i henhold til EN 10204:2005, som bekrefter kvaliteten.

Kvalitetssikring – delt kunnskap

Vi deler gjerne kunnskapen vår. Det gjør det lettere for deg å velge selv eller å forstå hvorfor vi anbefaler en bestemt type innfesting eller festeelement. På våre tekniske sider får du generell informasjon om mekaniske egenskaper og gjeldende standarder.

Kvalitetssikring – korrekt montering

Ute på arbeidsplassen kan vi bistå med ulike typer tester og målinger som hjelper deg med å arbeide effektivt med maksimal sikkerhet som resultat. Vi utfører bl.a. prosedyreprøving, prøvebelastning av monterte festeelementer og uttrekksprøving av eksponsjonsbolter og injiserte stenger i betong.

Vår kvalitetssikring gjør oss til en sikker samarbeidspartner når du velger innfestinger og festeelementer. Ved Nordic Fastening Group fortsetter vi å skape nye muligheter for at kvalitet, pris, kunnskap og dokumentasjon skal overgå forventningene dine.