Styrketeori i henhold til NFG

Styrketeori er kanskje ikke ditt favorittemne (og hvis det var det, vil du like dette!). Kompliserte formler og begreper som er vanskelige å forklare som egentlig ikke vil feste seg i minnet. Men ikke bekymre deg! Vi gjør det enkelt.

NFGs styrketeori handler om vårt forretningskonsept, om hva vi vil gi deg - sikkerhet og lønnsomhet.

Og formelen er enkel. Det ser slik ut:
Dokumentert teknisk kvalitet + personlig forpliktelse = sikkerhet + lønnsomhet

Først en definisjon

Styrke handler om hvor mye belastning et produkt tåler før det går i stykker. Det er derfor viktig å velge et produkt som oppfyller kravene til en spesifikk situasjon. Med god margin.

Det minner oss om styrken NFG må ha for å møte kravene som våre kunder, leverandører og våre ansatte har til oss. Helt rimelige krav som vi ønsker å oppfylle. Med god margin.

La oss starte med den første variabelen i formelen: dokumentert teknisk kvalitet.

Dokumentert teknisk kvalitet

Det er alltid en forutsetning å ha dokumentasjon på ting som er viktige. Vi har. Og du får dem.

NFGs overvåkning begynner allerede i fabrikken. Vi sjekker produktets mekaniske egenskaper under produksjonen ved å inspisere på stedet og ta stikkprøver for testing. Når batchen ankommer Kungälv, kan vi sikre kvaliteten på produktet i vårt eget testlaboratorium. Så har du dokumentasjon på at både produktstandard og kundespesifikke krav (hvis noen) blir oppfylt.

Med nøye dokumentert, teknisk kvalitet vet du at produktet har riktig standard for prosjektet, at det er fullt sporbart og risikoen for at du monterer en defekt artikkel er minimal. Kan du se hvordan det påvirker sikkerheten og lønnsomheten din?

"Dokumentert teknisk kvalitet gir sikkerhet og lønnsomhet" Nordic Fastening Group produktutvikler, importerer, produserer og selger produkter for alle typer innfestingsbehov i virksomheter som stål- og betongkonstruksjon, infrastruktur, energi og øvrig industri. Vi har en unik mulighet til teknisk å sikre kvaliteten på alle produktene i vårt eget testlaboratorium. Resultatene følges opp med nøyaktig dokumentasjon som gir full sporbarhet.
Forretningskonsept: Nordic Fastening Group

Personlig engasjement

Selvfølgelig vil vi gjerne selge produktene våre, men ikke til enhver pris. Det er her den andre variabelen av formelen kommer inn - vårt personlige engasjement. For å kunne anbefale produktet som passer perfekt for prosjektet ditt - verken mer eller mindre - må vi være minst like interessert i det som deg. Det spiller ingen rolle om det er et enkelt festeelement fra vårt standardutvalg, eller om vi må produsere en unik festeløsning for prosjektet ditt.

Den personlige forpliktelsen finnes i alle ledd. Mellom oss og våre leverandører, mellom hverandre i personalet, mellom oss selv og vår oppgave. Ved opplæring, se og lytte til hverandre kan alle utvikle seg og føle et personlig ansvar for hvor sterk NFG er til slutt.

Vår personlige forpliktelse garanterer at du får riktige anbefalinger, service når du trenger det, og ikke minst like viktig, riktig levering til rett tid. Helt sikkert er det at dette er faktorer som positivt påvirker sikkerheten og lønnsomheten din?

Det er alt! Vi håper at denne korte leksjonen i styrketeori overbeviser deg om at vi ønsker å bygge et forhold som oppfyller kravene du setter. Med god margin.

Les gjerne mer i kvalitetspolitikken her.

Sosiale medier – gå ikke glipp av nyheter fra oss

På Facebook, Instagram og Linkedin kan du:
• Få oppdateringer og tips om våre produkter
• Ha oversikt på vilke bransjeevent vi er med på
• Se hvilke samfunnsprojekter vi engasjerer oss i
• Lære å kjenne oss som jobber på NFG
• Se når vi søker personal

På Youtube finner du:
• tydlige Instruksjonsfilmer for våre produkter
• interessante testresultat fra vårt lab

Følg oss på: